Joulun aika maalaistalossa 23.–26.12. aatonaatosta tapaninpäivään (3 vrk)

Kolmen vuorokauden täysihoito Kanniston Kotieläintilalla on paras joululahja itselle ja perheelle. Kiireetön maalaisjoulu antaa lap­sille aitoja elämyksiä ja tuo aikuisille mieleen lapsuuden joulun.


       

Jouluaattona tutustutaan maatilan eläi­miin opastettuna. Perinteisesti maalaistaloissa myös eläinten iloksi on valmistettu oma joulu herkkuineen.

Joulusaunaksi sopii ainutlaatuinen olkisavusauna. Aaton iltahämärissä luetaan jouluevankeliumi ja syödään juhlavasti jouluillallinen. Joulupukki­kin kolkuttaa ovelle… mahtaako olla isännälle sukua?

Joulupäivänä on hevosajelua, ratsas­tusta ja metsäretki. Illan saapuessa voi kuunnella Taunon tarinoita ja laulaa joululauluja. Tapaninpäivänä on aikaa hevos­ajeluun, ratsastukseen, eläinten­hoitoon ja ulkoiluun. Lähtökahvien jälkeen toivotamme rentoutuneille vieraillemme hyvää kotimatkaa.

Joulupaketin hinta on aikuiselta 340 €, lapset 7-14 v 170 €, 2-6 v 90 €, alle 2 v ilmaiseksi. Vuodevaatteet ja pyyheliinat voi ottaa itse mukaan tai vuokrata hintaan 15 €.

Hintaan sisältyy majoitus täysihoidolla, joulun juhla-ateriat, saunat, luontoretki, kärry- tai rekiajelu ja joulupukin käynti.

Katso myös ajo-ohje!


Kanniston Kotieläintila

Mirja ja Tauno Suominen

Kannistontie 172

32440 Alastaro

Puh. 040 716 3945


e-mail info(at)kannistontila.fi